Harjoitusohjelmat

Fitbasen harjoitusohjelmat luodaan aina yksilöllisesti lähtökohtasi ja toiveesi huomioiden. Harjoitusohjelmien tekoon ei käytetä valmiita pohjia, vaan ohjelmasi rakennettaan yhteistyössä kanssasi. Valitut liikkeet, sarjat ja harjoitteet käydään kanssasi huolellisesti läpi rauhallisissa ja yksityisissä tiloissamme.

Tiekartta tavoitteeseesi

 • 01

  Yksityinen keskustelukäynti

  Ensimmäisen tapaamisen aikana selvitetään asiakkaan kanssa yhdessä, millainen liikkuja hän on ja millaiset tavoiteet asiakkaalla on liikunnan suhteen. Keskustelukäynnin tarkoituksena on myös selvittää, onko asiakkaalla sairauksia tai vammoja, jotka on otettava huomioon harjoitteluohjelman suunnittelussa ja personal training ohjauksessa.

 • 02

  Harjoitusohjelman rakentaminen

  Harjoitusohjelmat rakentuvat liikkeistä ja harjoitteista, jotka parhaiten tukevat kehittymistäsi ja kuntosi ylläpitoa. Liikkeet ja sarjat kootaan selkeäksi kokonaisuudeksi, joka sisältää ohjeet ohjelman suorittamiseksi.

 • 03

  Käytännön opetus ja itsenäinen kuntoilu

  Harjoitusohjelman liikkeiden ja sarjojen tekniikat käydään läpi yksityiskohtaisesti. Käytännön ohjaus tapahtuu Fitbasen kuntostudiolla, jossa asiakkaat voivat halutessaan harjoitella myös  itsenäisesti.

Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia

Fitbasella harjoitusohjelmat tehdään mittatilaustyönä juuri sinua ajatellen. Siksi myös mahdollisuutesi tavoitteidesi saavuttamiseksi ovat liki rajattomat. Yksilölliset ohjelmat sopivat esimerkiksi:

 • Liikunnallisen elämäntavan etsijälle
 • Uudesta kuntoiluharrastuksesta unelmoivalle
 • Lisävetreyttä kaipaavalle toimistotyötekijälle
 • Parempaa toimintakykyä tavoittelevalle ikäihmiselle
 • Ylimääräisten kilojen karistamiseen
 • Aktiivisille kuntoilijoille, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa harjoitteluunsa

Aloita oma ohjelmasi »

Joustavaa harjoittelua sinun ehdoillasi

Edullinen tapa aloittaa kuntoilu

Fitbasen harjoitusohjelmat ovat edullinen ja helppo tapa löytää kipinä liikuntaan. Yksilöllinen ohjelmasi sisältää keskustelukäynnin, suunnittelutyön sekä yhden opetuskerran – samalla hinnalla.

Helposti päivitettävä ohjelma

Halutessasi voidaan harjoitusohjelmaasi päivittää kuntosi kehittymisen ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtainen palvelu takaa, että uudistettu ohjelmasi täyttää uudet tavoitteesi.

Yksityiset
harjoitustilat

Harjoitusohjelman laatimisen jälkeen sinulla on mahdollisuus harjoitella Fitbasen kuntostudiolla omatoimisesti.

Joustavaa
harjoittelua

Fitbasen kuntostudion ilmapiiri on rauhallinen ja kiireetön. Jokainen kuntoilija voi keskittyä harjoitteluunsa rauhassa omassa tahdissaan.

Puhelin

046 9200 998

Seuraa meitä

Osoite

Vähäheikkiläntie 56 A

20810 Turku