Hieronta

Fitbasen tiloissa toimiva ML&TL Hieronta tarjoaa klassista ja urheiluhierontaa ammattitaidolla. Hieronnasta vastaavat koulutetut hierojat ja näyttötutkintomestarit Marjo Lähdemäki ja Timo Lauronen. Heillä on pitkä kokemus erilaisten lihasvaivojen hoidosta niin toimistotyöläisten, aktiiviurheilijoiden kuin kuntoutujienkin parissa.

Valitse sinulle sopivin hieronta

 • 01

  Klassinen hieronta

  Sano hyvästit lihaskireydelle, rauhoita mieltäsi ja tuo rentoutta koko kehoosi. Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka sopii jokaiselle. Huomioimme hieronnassa aina tarkasti toiveesi ja tarpeesi.

 • 02

  Urheiluhieronta

  Aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille sovitettu tehokas hierontamuoto huomioi fyysisen rasituksen vaikutukset kehoosi. Urheiluhieronnan tekniikoita voidaan soveltaa esimerkiksi kisoihin valmistautumisessa.

 • 03

  Kuntoutus

  Erilaisia hierontamuotoja voidaan käyttää myös osana kuntoutustasi. Esimerkiksi fysioterapiaan yhdistettynä hieronnalla voidaan, sekä lievittää lihasoireita, että nopeuttaa paranemisprosessia.

Hyötyä hyvinvoinnillesi

Hierontapalvelumme kattavat monipuolisesti kaikki kehonhuollon tärkeimmät osa-alueet. Hyvän olon tuottamisen lisäksi hieronnalla on useita terveyttäsi edistäviä vaikutuksia:

 • Verenkierron ja aineenvaihdunnan paraneminen
 • Lihasten rentoutuminen ja jännitysten poistuminen
 • Ylirasituksesta palautuminen ja sen ehkäiseminen
 • Ryhdin virheasentojen korjaaminen
 • Stressin lievittäminen

Varaa aika hierontaan »

 

Ammattitaidolla, käsillä ja sydämellä.

Ammattitaitoa ja kokemusta

Fitbasen yhteistyöhierojat Marjo Lähdemäki ja Timo Lauronen ovat palvelleet vuosia niin yksityis- kuin yritysasiakkaita sekä hoivakoteja.

Miellyttävät ja yksityiset tilat

Tilojemme suunnittelussa on kiinnitetty tarkasti huomiota yksityisyyteen ja miellyttävään ympäristöön. Näin voimme taata sinulle häiriöttömän ja nautinnollisen hierontakokemuksen.

Asiakaslähtöinen palvelu

Meille on tärkeää, että tunnet itsesi tervetulleeksi ja saat parasta mahdollista palvelua. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja valitsemme kanssasi sinulle sopivimman hierontamuodon.

Monipuoliset lisäpalvelut

Hieronnan lisäksi Fitbase tukee monipuolisesti koko kehosi hyvinvointiasi. Saat saman katon alta muun muassa Personal Training-palvelut ja yksilöllisesti sinulle suunnitellut harjoitusohjelmat.

Puhelin

046 9200 998

Seuraa meitä

Osoite

Vähäheikkiläntie 56 A

20810 Turku