Personal Training

Saavuta oma tavoitteesi

 • 01

  Maksuton keskustelukäynti

  Ensimmäinen tapaamisesi Personal Trainerin kanssa on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Keskustelukäynnin aikana käymme yhdessä kanssasi huolellisesti läpi toiveesi ja tavoitteesi.

 • 02

  Yksilöllinen harjoitusohjelma

  Harjoitusohjelmissa huomioidaan aina asiakkaan yksilöllinen lähtötilanne ja tavoite. Harjoitteet käydään kanssasi täsmällisesti läpi, jotta liikunta sujuu turvallisesti ja tehokkaasti.

 • 03

  Sinulle sopiva määrä harjoittelua

  Fitbasesta voit varata yksittäisen Personal Trainer -tunnin tai valita pidemmän valmennussuhteen.

Jokaiselle sopivaa kuntoilua

Fitbase tarjoaa kaikille sopivia liikuntamahdollisuuksia, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja terveellinen tapa liikkua.

Fitbasen yrittäjä ja Personal Trainer Annukka Hyry on oman alansa ammattilainen, jolla on myös terveysalan tutkinto bioanalytiikasta. Teoria ja käytännön havainnot omasta harjoittelusta ja työstä yhdistyvät ammattitaitoiseen asiakaspalveluun Fitbasella.

Tervetuloa Fitbasen Personal Training -ohjaukseen löytämään elämäsi kunto ja hakemaan lisävirtaa arkeen, työhön ja vapaa-aikaan!

Monta polkua hyvinvointiin

Ohjatusti yksin tai ryhmässä

Henkilökohtainen valmennus (Personal Training) onnistuu joko yksin tai yhdessä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ryhmien maksimikoko on 6 henkilöä.

Kunnossa kaiken
ikää

Asiantunteva ohjaus ja oikeanlainen harjoittelu pitävät sinut kunnossa pidempään ja auttavat jaksamaan paremmin. Palvelemme sinua aina yksilöllisen tilanteesi huomioiden.

Puhelin

046 9200 998