Tietoa Fitbasesta

Fitbase tarjoaa kaikille kuntonsa kohentamisesta kiinnostuneille matalan kynnyksen aloittaa liikuntaharrastus. Fitbasen rauhallisissa tiloissa harjoittelet ammattilaisen ohjaamana – ja yksilöllisesti.

Fitbaselta saat kaikki tarvitsemasi palvelut uuden, liikunnallisemman elämäntavan aloittamiseen ja kuntosi ylläpitoon. Henkilökohtaisen valmennuksen ja yksilöllisten kunto-ohjelmien lisäksi Fitbase tarjoaa sinulle mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun kuntostudiollaan.

Asiakkaat voivat lunastaa itselleen avaimen kuntostudiolle 10€ panttia vastaan, jolloin omatoiminen harjoittelu on mahdollista joka päivä kello 5.00- 24.00 välisenä aikana.

Fitbasen yhteistyökumppanien ansiosta käytössäsi ovat myös hierontapalvelut.

Yhteistyökumppanit

ML&TL Hieronta

Klassista ja urheiluhierontaa tarjoava ML&TL Hieronta hoitaa lihaskivut ja -kolotukset ammattitaidoilla. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja.

Lue lisää »

HELMIFIT

Haasta itsesi toiminnallisen harjoittelun ryhmätunneilla Viivi Mäenpään ohjauksessa.

Lue lisää

Personal Trainer

annukka Annukka Hyry Olen Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut terveysalan ammattilainen, bioanalyytikko eli arkisemmin laboratoriohoitaja. Terveysalan opintojen lisäksi olen suorittanut personal trainerin opinnot, sekä liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa. Liikunta on ollut aina osa elämääni, joskus vähemmän nykyään enemmän. Lapsena harrastin sekalaisesti kaikkea aina yleisurheilusta joukkuelajeihin. Monipuolinen liikunnan harrastaminen lapsena on ollut hyvä alusta uusien liikuntamuotojen oppimisessa myös aikuisena. Tällä hetkellä suurin kiinnostuksenkohteeni on lihaskuntoharjoittelu ja sen positiiviset vaikutukset hyvän toimintakyvyn ja terveyden ylläpidossa. Julkista terveydenhuoltoa kuormittavat erityisesti sellaiset sairaudet, joiden puhkeamista voidaan viivästyttää tai kokonaan ehkäistä terveellisten elämäntapojen avulla. Työskennellessäni julkisessa terveydenhuollossa huomasin elintapojen vaikutuksen ihmisten terveyteen henkilökohtaisesti. Silloin syntyi ajatus perustaa yritys, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten terveyskuntoa ja sen kautta mahdollisesti ehkäistä elintavoista johtuvia sairauksia. Tavoitteenani ei ole tuottaa kuntokuureja tai lyhyitä laihdutusdieettejä, vaan auttaa ihmisiä omaksumaan läpi elämän kestävä terveellinen ja aktiivinen elämäntapa.

  • Personal Trainer (TYA 2005)
  • Bioanalyytikko (Turun AMK 2010)

Puhelin

046 9200 998

Seuraa meitä

Osoite

Vähäheikkiläntie 56 A

20810 Turku